Expres

Elevi de la Info, medaliați cu aur și bronz la Olimpiada de Matematică și Informatică

Elevi de la Info, medaliați cu aur și bronz la Olimpiada de Matematică și Informatică

Doi elevi ai Colegiului Naţional de Informatică „Grigore Moisil” din Braşov s-au întors cu medalii de aur de la Olimpiada de Matematică şi Informatică, iar unul cu medalia de bronz. Faza finală a competiţiei s-a desfăşurat la Iaşi, în perioada 22-26 aprilie.

Avem elevi calificaţi la faza naţională şi medaliaţi la această etapă a competiţiei. La Informatică este Szeles Andrei, pregătit de doamna profesor Manuela Şerban, a luat medalia de aur la clasa a V-a, la fel ca eleva Adelina Rădoi, de la clasa a VIII-a, profesor Diana Penghiş. La Matematică, la clasa a VI-a, îl avem pe elevul Gabriel Boca, cu medalie de bronz”, a precizat directorul Colegiului, prof. Carmen Andrei, la Radio România Brașov FM.

La faza națională a ediţiei din acest an a Olimpiadei de Matematică şi Informatică au participat cei mai buni 300 de elevi de gimnaziu din ţară la cele două discipline.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare