Expres

Echipaj cu paramedici SMURD pe Transfăgărășan

Echipaj cu paramedici SMURD pe Transfăgărășan

ISU Argeș a anunțat deschiderea unui punct de lucru temporar pe Transfăgărășan. Punctul este încadrat cu un echipaj de paramedici SMURD, care va interveni la nevoie pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanță, 24 de ore din 24, până la data de 19 septembrie a acestui an.

Suntem din nou la înălţime. A fost operaționalizat Punctul de Lucru temporar de pe Transfăgărășan, la Districtul Piscul Negru, în urma unei colaborări între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Argeş și Secția Drumuri Naționale Pitești. Colegii noștri vor asigura intervenţia în situaţii de urgenţă pe Transfăgărășan, atât în județul Argeş, cât şi în județul Sibiu, în zona cuprinsă între Barajul Vidraru (Argeş) și Bâlea Cascadă (Sibiu). Noi sperăm să vă bucurați pe deplin de acest drum spectaculos și traseele montane din împrejurimi, dar la nevoie, în situații de urgență, suntem pregătiți să intervenim în sprijinul dumneavoastră în cel mai scurt timp”, anunță ISU Argeș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button