Expres

După arestarea lui Marius Buga, PRO TV a făcut anunțul

După arestarea lui Marius Buga, PRO TV a făcut anunțul

Jurnalistul Marius Buga a fost arestat preventiv, miercuri seară, într-un dosar în care este acuzat de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, iar PRO TV a anunțat suspendarea contractului său de muncă (detalii AICI )
PRO TV a transmis că i-a suspendat contractul de muncă.
PRO TV condamnă ferm comportamentul imoral și ilegal de care a fost acuzat angajatul nostru, Marius Buga. Având în vedere evoluția anchetei și prevederile legale în vigoare, contractul de muncă al acestuia a fost suspendat. Protecția minorilor este una dintre responsabilitățile noastre cheie, ca adulți și părinți, și credem că societatea poate evolua doar dacă avem grijă de copiii noștri”, a transmis postul TV.

După arestarea lui Marius Buga, PRO TV a făcut anunțul


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
7 luni în urmă

Ce „anunț” să mai facă? Noi știm ce fel de post este proteveaua, ce personal deviant are, ce propagandă deviant-progresistă face. Proteveaua, um digi, hantenele, prima… Ce oameni normali ar lăuda dozele, restricțiile, botnițele și acel nazi-pass? Doar devianții. A… Citeşte mai mult »

Back to top button