Expres

După 10 ani de căsnicie a aflat că este rudă cu soțul ei

După 10 ani de căsnicie a aflat că este rudă cu soțul ei. O femeie a descoperit după 10 ani de căsnicie că ea și soțul ei sunt rude de sânge. Celina Quinones este din Colorado, SUA, și a descoperit în urma unui test ADN că soțul său îi este văr.

Cei doi au împreună trei copii sănătoși, în ciuda incestului dintre părinți. Ea a descoperit că este verișoara soțului ei după ce și-a consultat arborele genealogic.

Pentru a fi siguri că sunt veri, cei doi au făcut teste ADN. În ciuda rezultatelor care confirmau incestul femeia spune că nu ar da timpul înapoi. Ea nu și-ar dori ca viața cu soțul ei să fie diferită, relatează Daily Star.

„M-am căsătorit cu soțul meu în 2006. Fără să ne gândim la nimic, am avut trei copii. Am aflat că eram rude și veri. Copiii mei și soțul meu sunt totul pentru mine și am trecut peste asta. Toți copiii noștri au 10 degete la mâini și 10 la picioare”, a spus femeia pe TikTok.

Ea încearcă în prezent să convingă și alte cupluri să facă teste ADN pentru a nu avea o surpriză neplăcută.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button