Expres

Dumitru Dragomir spune că Traian Băsescu ar fi în stare critică

Dumitru Dragomir spune că Traian Băsescu ar fi în stare critică

Traian Băsescu (72 de ani) se află internat în stare critică la Spitalul Militar de Urgență „Carol Davila”, iar Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului preşedinte.

Acesta a transmis un mesaj de îngrijorare și a dezvăluit că fostul preşedinte al României se confruntă cu probleme la plămâni și că este conectat la oxigen, fără a ști dacă este intubat.

„Îi doresc sănătate multă fostului preşedinte Traian Băsescu, e în spital şi am auzit că este destul de rău. E rău cu plămânii. Am auzit că e băgat pe oxigen, nu ştiu dacă e intubat. Am auzit că e rău. Îi doresc sănătate, că văd că toată lumea l-a plesnit pe unde a apucat”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik, potrivit romaniatv.net.

Experții consideră că Traian Băsescu se confruntă cu riscuri majore din punct de vedere medical, având în vedere antecedentele sale cardiace. În prezent, medicii se concentrează pe tratamentul său și pe prevenirea altor complicații posibile.

În martie 2022, fostul șef de stat a fost internat la Bruxelles după ce i s-a făcut rău, iar atunciar fi fost vorba de o bronhopneumopatie cronică și de insuficiență respiratorie.

Traian Băsescu a fost operat de hernie de disc în 2005 și la tiroidă în 2007. De asemenea, presa centrală a relatat că fostul președinte al României ar fi fost internat și în 2020 și în 2022 în Franța și Belgia pentru probleme legate de afecțiuni cardiace.

În 2014, când încă era președinte al României, la un control amănunțit, medicii au semnalat mai multe probleme cardiace. S-a spus, atunci, că Traian Băsescu are ateroscleroză, ca urmare a depunerii pe pereţi vaselor sanguine a grăsimilor şi colesterolului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button