Expres

Drumul Poienii a fost blocat de un copac. Incident similar pe DN 73A, cu două mașini avariate (foto)

Drumul Poienii (dintre Brașov și Poiana Brașov) a fost blocat de un copac, în această dimineață. Poliția a fost anunțată prin apel la 112 cu privire la faptul că un copac a căzut pe partea carosabilă, pe DN1 E, mai sus de parcările Belvedere. Au fost blocate ambele sensuri de mers. La orele 11.35, Poliția a anunțat că a fost reluată circulația.

Un urma cu puțin timp, un copac a căzut pe DN73A, la urcare dinspre Râșnov spre Pârâul Rece (foto). Copacul căzut era marcat pentru a fi tăiat. „Două mașini au fost ușor avariate. Acum traficul a revenit la normal. Menționez că a fost vorba despre un copac uscat care a fost și marcat la cererea noastră de către ocolul silvic, dar nu a apucat să fie și tăiat. Noi nu putem tăia copacii periculoși de pe marginea drumului, aceste intervenții pot fi făcute doar de ocoalele silvice”, a explicat Robert Elekes, reprezentant al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button