Expres

Drumul de la Moieciu la Cheile Grădiștei este „varză” / Îl repară cineva?

Drumul de la Moieciu la Cheile Grădiștei este „varză”.

„Drumul Județean DJ 112F, din Moieciu, care duce spre Cheile Grădiștei este «varză». Cred că aparține de Consiliul Județean (Veștea), deci consilierii județeni USR pot să îi dea peste obraz cu pozele astea”.

Acest mesaj a fost postat de consilierul județean Marius Stoianovici pe pagina sa de Facebook. Politicianul a menționat că mesajul provine de la un șofer care și-a rupt mașina pe acel drum.

Drumul de la Moieciu la Cheile Grădiștei este „varză”. „Îmi fac datoria și transmit mesajul conducerii Consiliului Județean Brașov. Sper să existe și o reacție rapidă de remediere a acestei situații absolut jenante. Drumul este și intens circulat în această perioadă de sezon turistic”, a subliniat Marius Stoianovici.

UPDATE. Un cititor ne-a semnalat că drumul în cauză este DN 73F. A fost la un moment dat drum județean, dar a fost ridicat la rangul de drum național. Așadar, nu CJ Brașov trebuie să-l repare, ci autoritățile statului român.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button