Expres

Droguri în licee / Zeci de percheziții, inclusiv la elevi

Droguri în licee / Zeci de percheziții, inclusiv la elevi

Autoritățile au efectuat azi, 23 de percheziții domiciliare în Capitală, într-un dosar cu acuzații de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc, conform unui comunicat al Poliției Române.
Potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2022, membrii grupului ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din București.

„Până la acest moment, pe parcursul perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite diferite cantități de canabis, cocaină și ketamină, precum și comprimate de medicamente”, a transmis Poliția Română.

Peste 20 de persoane urmează să fie aduse pentru audieri la sediul DIICOT, au precizat autoritățile.

Droguri în licee / Zeci de percheziții, inclusiv la elevi. Potrivit G4media, care citează surse apropiate anchetei, printre suspecții ce urmează să fie aduși la audieri se numără și elevi de la Liceele Traian și Hristo Botev, care ar fi vândut droguri în sectorul 1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button