Expres

Dragoș Bucur lucrează la un nou proiect

Dragoș Bucur lucrează la un nou proiect. Dragoș Bucur lucrează la un nou proiect cu criptomonede pe care îl lansează în toamnă.

Actorul și omul de televiziune Dragoș Bucur și-a anunțat fanii pe Instagram că a făcut deja prima investiție. Alături de el, în acest nou proiect, sunt mai mulți prieteni de-ai săi, scrie Libertatea. Deși ideea lui a atras multe păreri pesimiste din partea apropiaților – mulți consideră că vremea monedelor digitale a apus – Dragoș Bucur susține că a studiat îndelung piața și consideră că e un moment bun pentru o afacere în domeniu.

„Proiectul cu criptomonedele este unul la care mă gândesc de mult timp, probabil de 5-6 ani și cred că momentul este unul prielnic. Piață trece prin schimbări majore, interesul publicului a crescut, subiectul este deja în mainstream, iar veniturile din acest domeniu au crescut în România de până la 10 ori față de anul trecut. În toamna acestui an voi lansa acest proiect de suflet și îmi doresc să aibă succesul pe care eu și partenerii mei îl estimăm”, a spus Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur a căutat libertate și independență în activitatea sa, dincolo de proiectele de televiziune sau film. S-a uitat cu admirație la nomazii digitali și speră ca această nouă afacere să îi permită și lui să lucreze de oriunde în lume. Asta nu înseamnă totuși că renunță la emisiunile pe care le prezintă.

“Întotdeauna mi-am dorit să am proiecte personale care să îmi ofere libertate și independență și să pot lucrez remote, din rulota parcată pe o plajă în Grecia”, a mai declarat Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur lucrează la un nou proiect. Pe lângă televiziune, Dragoș Bucur este și antreprenor. Încă din 2010, deține școala de actorie de film Actoriedefilm.ro Company împreună cu Alexandru Papadopol și Dorian Boguță. Dragoș Bucur și Dorian Boguță au împreună și cele mai mari platouri de filmare din București- Platourile Giulești. Bucur mai deține și o afacere de familie împreună cu soția lui Dana Nălbaru. Este vorba despre cofetăria artizanală Patiferia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

În Rrrumânistan toți se pricep la toate.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Iar cel mai bun exemplu este latraul putinist barbughey care se baga ca musca in curul calului la orice subiect. Cum apare un articol, hop si putinistul cu latratura. Latraul comunist, dezvoltat multilateral.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare