Expres

Două comune din județ primesc bani de la Ministerul Dezvoltării

Două comune din județ primesc bani de la Ministerul Dezvoltării.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Veştea, a semnat marți noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. Proiectele, în valoare totală de aproape 424 de milioane de lei au ca obiective modernizarea drumurilor de interes local, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare menajeră şi a staţiilor de epurare, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de distribuţie a gazelor naturale, amenajarea de piste pentru biciclişti, precum şi construirea unor poduri.

Două dintre contracte sunt pentru comunele Drăguş şi Homorod din judeţul Braşov. Comuna Drăguş a obţinut 7.728.828 lei pentru realizarea unei staţii de epurare a apelor uzate, iar comuna Homorod, 558.219 lei, pentru extinderea reţelei de canalizare pe strada La Brazi.

Prin contractele semnate astăzi (27 februarie, n.r.), ca, de altfel, prin toate cele pe care le semnez săptămânal, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, împreună cu reprezentanţii autorităţilor locale, avem în vedere bunăstarea oamenilor, reducerea şi eliminarea decalajelor socio-economice şi dezvoltarea simultană şi susţinută a tuturor regiunilor ţării”, a declarat ministrul Adrian Veştea.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button