Expres

Doliu. Medic mort la doar 41 de ani

Este doliu în lumea medicală…
Ștefan Veliceasa, medic de familia, a încetat din viață la doar 41 de ani.


Stefan Veliceasa ne-ai redus la tacere…
Ai salvat atat de multi oameni in pandemia de CoVid si nu numai, ti-ai salvat mama de atatea ori, iar pe tine n -ai putut. Asa erai tu, DOAR pentru ceilalti.
Un DOCTOR extraordinar si un prieten pe care l-am iubit enorm … Atat de devreme om perfect …
Dumnezeu sa te ierte si sa te aseze cu cei drepti
Iti multumim pentru tot, Stefan
”, a scris o apropiată a medicului pe Facebook, potrivit romaniatv.net.

Ramona Lăzuran una dintre pacientele acestuia, dar și prietenă totodată, a avut o intervenție telefonică la Antena Stars și a vorbit despre decesul prietenului său.
„Am înțeles că sambătă ar fi făcut un AVC, în timp ce conducea mașina proprie în București. Nu știam să aibă nicio problemă de sănătate. Nu am reușit să iau legătura cu familia lui, nici măcar cu mama lui. Mama lui suferea de mult timp de o boală incurabilă. El a fost cel care a ținut-o în viață în ultimii ani.
El a fost cel care a ținut-o în viață în ultimii ani. Trecând prin trei infectării cu Covid și pe fond de citostatice și alte probleme de sănătate a fost foarte greu. A fost un profesionist un om cu pregătire extraordinară. A fost un om dedicat profesiei lui și un om care s-a implicat în știința medicală”, a spus Ramona Lăzuran.

„Sunt efectiv dată peste cap de vestea morții lui Ștefan. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Avea un corp atletic, ducea o viață sănătoasă, făcea sport, din toate punctele de vedere era un om perfect”, a mai spus Ramona Lăzuran.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Injectat? Era la zi cu dozele? Avea schema completă? Crotalul electronic era actualizat? De ce nu auzim de Mengele cu fustă, moldovan, c-a mierlit-o? De jumară, de cercel, de ghiță, de arahat, de… de toate lighioanele care lăudau în plandemie… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 luna în urmă de către Barbu Gh.
Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 luna în urmă

Lepra putinista

Willy
1 luna în urmă

mytex e ziar haurist?

Ultima modificare a 1 luna în urmă de către Willy
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare