Expres

Doliu în sportul românesc

Doliu în sportul românesc.

Valentin Illeș, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație în Ungaria. Un vehicul care transporta persoane a intrat în coliziune cu parapetul de pe mijlocul autostrăzii, l-a rupt și s-a ciocnit de un camion care venea din direcția opusă. Camionul a rupt și el parapetul și s-a izbit frontal de mașina în care se afla Valentin Illeș. Acesta și-a pierdut viața pe loc.

Conform informațiilor actuale, la data de 3 octombrie 2023, la ora 4:35, pe autostrada M5, la kilometrul 91 pe direcția către Budapesta, un autoturism a intrat în coliziune cu parapetul interior al benzii din motive încă necunoscute, apoi a rupt parapetul și a intrat în coliziune cu un camion care venea din direcția opusă. În urma impactului, camionul a rupt și el parapetul interior și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care venea din direcția opusă (n.r. – cel în care se afla Valentin Illes). În urma accidentului, o persoană a suferit răni atât de grave încât a decedat la fața locului”, a transmis poliția din Ungaria.

Fostul sportiv, în vârstă de 49 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Acesta a fost unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din dansul sportiv din România. El a şi fondat un club de dans sportiv de performanţă, Bolero Timişoara.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button