Expres

Doliu în muzica populară

Doliu în muzica populară

Lumea muzicii populare din Republica Moldova și România a fost surprinsă de vestea dispariției solistului de muzică populară Mihai Amihalachioaie, la doar 62 de ani, conform Playtech.

Maestrul Mihai Amihalaichioaie, un acordeonist și dirijor extrem de apreciat de românii de pe ambele părți ale Prutului, a reușit în toți acești ani să-și încânte publicul cu spectacolele sale pe toate scenele din România și Moldova.

Mihai Amihalaichioaie a interpretat atât muzică populară, cât și muzică simfonică și de operă. De asemenea, a fost dirijor al Orchestrei de Cameră a Municipiului Chișinău și a susținut numeroase concerte pe scenele de gen.

Nu se știe exact când a început boala, dar fiul său, Petru, a spus că a fost dus la o clinică specializată din Turcia pentru un transplant de ficat în urma unor probleme. Fiul a spus că starea sa de sănătate se stabilizase, cel puțin pentru un timp, iar medicii erau optimisti cu privire la recuperarea lui. Maestrul a fost internat de urgență din cauza recidivei, dar medicii nu au mai avut alte opțiuni. Suferea de cancer la ficat în stadiul 4

Cu ajutorul Domnului și a tuturor celor care m-au ajutat, vreau să le mulțumesc neapărat și persoanelor pe care nu le cunosc și nu am dispus de careva contacte pentru a le mulțumi personal. Cu aceste gânduri, vă doresc la toți sănătate și toate cele bune! Aveți grijă de voi și de cei apropiați.”, scris Mihai Amihalaichioaie, la începutul lunii decembrie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare