Expres

Doliu în lumea medicală

Doliu în lumea medicală.

Cunoscutul medic Dana Popescu a încetat din viață la numai o lună de la decesul soţului, un renumit medic din Iași. Medicul Eugen Popescu, directorul adjunct al DSP Iași, a încetat din viaţă sâmbătă, 1 iulie 2023. Medicul avea 61 de ani şi suferea de cancer pulmonar, stadiul IV.

După câteva săptămâni de la decesul soțului, doctorul Dana Popescu, s-a stins din viaţă. Dana Popescu era un reputat medic la Maternitatea Cuza Vodă, fiind și secretar al Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF), scrie BZI.

Fiul celor doi soţi Popescu, a scris pe o rețea de socializare ceea ce simte în aceste momente cumplite, pierzându-și părinții la numai câteva săptămâni distanță.

Viața e un carusel de trăiri, întâmplări, situații dar singurul lucru ce rămâne mereu constant este iubirea mamei. Indiferent cât greșim, ce facem sau spunem mama va fi mereu lângă noi să ne ocrotească și să ne iubească.

Astăzi s-a întâlnit cu tata și din infinit vor veghea asupra tuturor oamenilor pe care i-au iubit și de care au avut grijă.

Nimic nu ne pregătește pentru ruptura brutală ce se produce în momentul în care cei dragi pleacă de lângă noi dar tot ceea ce putem face este să ne amintim întotdeauna cu drag de clipele frumoase petrecute alături de ei și să ne bucurăm de tot ceea ce am învățat.

Mama a fost un medic desăvârșit care a luat Jurământul lui Hipocrate foarte în serios “În orice casă voi intra, o voi face numai spre folosul și bunăstarea bolnavilor”. Implicarea ei în orice activitate nu a cunoscut limite. Energia debordantă atât de molipsitoare a stat la baza multor inițiative benefice ale lumii medicale.

Așa a fost mama, mereu în folosul oamenilor din jurul ei până în ultima clipă și pentru asta mă închin și îi mulțumesc. E nevoie să prețuim fiecare moment și să ne aducem mereu aminte de noi, pentru că totul este trecător iar noi nu putem decât să privim mereu lumina. Te iubesc mamă și promit că voi duce mai departe tot ceea ce m-ai învățat”, este precizat in postare.

Foto; BZI


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button