Expres

Doliu în lumea cinematografiei

Doliu în lumea cinematografiei.

Actorul și cascadorul Taraja Ramsess, cunoscut publicului larg pentru aparițiile din filme celebre precum Black Panther, Creed IIII, și seria Avengers, a decedat la vârsta de 41 de ani. Acesta a murit în urma unui grav accident rutier. Fanii actorului sunt în doliu, iar durerea este cu atât mai mare cu cât în teribilul accident și-au pierdut viața și trei dintre copiii starului. Alți doi au reușit să scape teferi.

În data de 31 octombrie, Taraja Ramsess și copiii săi se îndreptau spre casă, în jurul orei 23:00. Însă, drumul lor s-a încheiat brusc pe o șosea în Atlanta, scrie CNN. Mașina în care aceștia se aflau s-a izbit violent de un camion, care se defectase la ieșirea de pe autostradă.

În urma celor întâmplate, Taraja Ramsess, împreună cu fiica sa Sundari, în vârstă de 13 ani, și fiica nou-născută Fugibo, au decedat pe loc. Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai avut ce face pentru aceștia. În schimb, Kisasi Ramsess, fiul cascadorului, în vârstă de 10 ani, a fost transportat de urgență la spital. Din păcate, câteva zile mai târziu, familia a anunțat că și micuțul a pierdut lupta cu viața.

Din accident au reușit totuși să scape cu viață alte două fiice ale actorului. Acestea se aflau și ele în mașină, iar soarta a fost de partea lor, cele două supraviețuind impactului.

Vestea tragică a întristat multă lumea, iar mesajele de regret și condoleanțe au împânzit mediul online.

„Toți cei care l-au cunoscut știu cât de special a fost Taraja. Avea o capacitate profundă de iubire și își iubea copiii mai mult decât orice, a spus mama actorului, Akili Ramsess, într-o postare pe Instagram.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare