Expres

Dispariția unui consilier financiar care și-a escrocat rudele și prietenii rămâne un mister / Piciorul găsit pe o plajă din Australia…

Dispariția unui consilier financiar care și-ar fi escrocat rudele și prietenii rămâne un mister. Melissa Caddick era anchetată după ce ar fi folosit licența de consilier financiar al unui prieten, document pe care a lipit pur și simplu numele ei și ar fi furat milioane de dolari australieni. Autoritățile cred că femeia de 49 de ani a furat până la 30 de milioane de dolari australieni (peste 19 milioane de dolari americani) de la peste 60 de clienți, majoritatea membri de familie și prieteni, bani pe care i-a folosit ca să ducă o viață de lux. Pe măsură ce noii clienți îi dădeau bani pe care ar fi trebuit să îi investească, Caddick plătea dividendele clienților mai vechi și păstra pentru ea (și cheltuia) banii rămași, conform digi24.ro.


După ce s-a descoperit ce făcea, Melissa a dispărut. Poliția a avut inițial două teorii: ori Caddick era în viață și a fugit ca să nu poată fi trasă la răspundere, ori s-a sinucis.

Cazul a devenit și mai complicat în luna februarie a anului 2021, atunci când un picior în stare de putrefacție încălțat cu un adidas a fost descoperit pe o plajă izolată, la 500 de kilometri de Sydney. Experții au descoperit, cu ajutorul testelor ADN, că piciorul i-a aparținut lui Caddick, dar autopsia nu a arătat dacă piciorul a fost tăiat de restul corpului cu forța sau prin descompunerea naturală.


Un chirurg ortoped a spus că este improbabil ca femeia să fi putut să își taie singură piciorul, întrucât ar fi fost nevoie de multă forță pentru a tăia osul, ar fi provocat pierderi mari de sânge și ar fi necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

Anchetatorul Elizabeth Ryan susține că, deși s-a crezut că Melissa și-a înscenat moartea pentru a scăpa de lege, dovezile arată că ea a decedat cu adevărat, conform CNN. Nu se cunosc, însă, circumstanțele în care a decedat aceasta.


Soțul Melissei, Anthony Koletti, le-a spus polițiștilor că femeia ar fi dispărut după ce a ieșit să alerge, lăsând în urmă mașina și toate obiectele ei. Koletti nu a raportat dispariția soției sale decât 30 de ore mai târziu, după ce a aflat de la tribunalul unde femeia ar fi trebuit să se prezinte că aceasta nu a mai apărut.
Koletti s-a purtat destul de ciudat după ce Caddick a dispărut: a trimis mesaje de pe telefonul soției în care s-a prefăcut că este ea, le-a descris polițiștilor ce haine purta femeia în dimineața dispariției cu toate că a spus că nu a văzut-o și a înregistrat melodii cu denumiri de genul „Melissa lipsește” și „Mai presus de lege” în care cântă despre cazul dispariției soției sale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button