Expres

Discuții la Guvern pe tema Cetățuii Brașovului

Discuții la Guvern pe tema Cetățuii Brașovului.

„Astăzi are loc o primă întâlnire la Guvern având ca temă transferul Cetățuii Brașovului către autoritățile locale. Personal, am avut discuții legate de acest subiect cu domnul ministru Câciu (al Finanțelor – n.r.). Mi-a prezentat soluția găsită, respectiv aceea a transferului Cetățuii în 2 pași – mai întâi către Ministerul de Finanțe, urmat de un HCL și de transferul către Municipiul Brașov. Am avut un dialog constructiv și cu domnul președinte Adrian Veștea (al Consiliului Județean – n.r.), care a sprijinit și sprijină transferul Cetățuii către Municipiul Brașov”, a declarat Allen Coliban, primarul Brașovului.

Discuții la Guvern pe tema Cetățuii Brașovului. La întâlnirea de astăzi de la Guvern, Primăria Brașov este reprezentată de viceprimarul Sebastian Rusu și de avocatul Adrian Rusu.

„Sunt convins că în scurt timp Cetățuia Brașov va reveni brașovenilor. Iar pentru asta trebuie recunoscute meritele brașovenilor, ale autorităților și tuturor celor care au făcut orice fel de acțiuni care să ne apropie de acest rezultat pe care ni-l dorim cu toții – Cetățuia să redevină a Brașovului”, a mai spus Coliban.

Discuții la Guvern pe tema Cetățuii Brașovului

La rândul său, Adrian Veștea a declarat pe această temă: „Am propus ca Guvernul să agreeze ideea unui parteneriat tripartit, între Primăria Braşov, Consiliul Judeţean Braşov şi Universitatea Transilvania, pentru punerea în valoare a Cetăţuii după etapa reabilitării”.

În opinia lui Veștea, cooptarea Universităţii Transilvania în acest parteneriat este importantă, având în vedere expertiza ştiinţifică în domeniul construcţiilor şi al prelucrării lemnului, în cercetare, dezvoltare şi inovare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] de patrimoniu de pe Dealul Straja să fie dat în administrarea Brașovului – Detalii, AICI. S-a format și un parteneriat în acest sens, între Primăria Brașov, Consiliul Județean […]

Back to top button