Expres

Directoarea unei şcoli, găsită moartă la doar 38 de ani

Directoarea unei şcoli, găsită moartă la doar 38 de ani

Directoarea unei şcoli din Moldova a fost găsită moartă în sala de sport. Natalia Manea avea doar 38 de ani. Natalia Manea, directoarea gimnaziului “Dumitru Roman” din satul Drochia, a fost găsită strangulată în sala de sport a instituției pe care o conducea.

„În seara de 18 mai, poliția din Drochia a fost sesizată de către un angajat al unei instituții de învățământ dintr-o localitate din raionul Drochia, despre faptul că în jurul orei 19:40, în sala de sport a instituției respective a fost depistat cadavrul strangulat al unei femei de 38 de ani, angajată a instituției date.

Pe suprafața corpului neînsuflețit al femeii nu au fost depistate semne de moarte violentă. Trupul acesteia a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.
Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor
”, au transmis autorităţile, scrie Unimedia.

Foto 2 facebook


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Intarzie interventia putinistului barbughey, de ce oare? Inca mananca rahatul care trebuie imprastiat aici?

1 luna în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Back to top button