Expres

Directoarea unei şcoli, găsită moartă la doar 38 de ani

Directoarea unei şcoli, găsită moartă la doar 38 de ani

Directoarea unei şcoli din Moldova a fost găsită moartă în sala de sport. Natalia Manea avea doar 38 de ani. Natalia Manea, directoarea gimnaziului “Dumitru Roman” din satul Drochia, a fost găsită strangulată în sala de sport a instituției pe care o conducea.

„În seara de 18 mai, poliția din Drochia a fost sesizată de către un angajat al unei instituții de învățământ dintr-o localitate din raionul Drochia, despre faptul că în jurul orei 19:40, în sala de sport a instituției respective a fost depistat cadavrul strangulat al unei femei de 38 de ani, angajată a instituției date.

Pe suprafața corpului neînsuflețit al femeii nu au fost depistate semne de moarte violentă. Trupul acesteia a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.
Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor
”, au transmis autorităţile, scrie Unimedia.

Foto 2 facebook


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
25 zile în urmă

Intarzie interventia putinistului barbughey, de ce oare? Inca mananca rahatul care trebuie imprastiat aici?

24 zile în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Back to top button