Expres

Deszăpezirea în Brașov / Acționează 40 de utilaje

Deszăpezirea în Brașov.

Potrivit Municipalității, operatorul care asigură serviciul de deszăpezire, Comprest, a acționat cu 40 de utilaje pe străzile Brașovului și Poienii Brașov, astfel încât circulația se desfășoară în condiții bune în această dimineață.

Deszăpezirea în Brașov

Primele utilaje au ieșit începând cu ora 4.00. Având în vedere că ninsoarea continuă, acestea acționează pe străzile principale, pe cele în pantă, pe străzile pe care circulă mijloacele de transport în comun, în zonele în care funcționează unități medicale, unități de învățământ și instituții de intervenție. În măsura în care traficul pe străzile incluse în prima etapă de deszăpezire se va desfășura în condiții optime, se va intra și în interiorul cartierelor. 

În această dimineață, s-au utilizat aproximativ 140 de tone de material antiderapant, stocul municipalității fiind de aproximativ 1.700 de tone.

 În Poiana Brașov au acționat 4 utilaje, iar alte două au deszăpezit drumul spre Poiană, în perioadele de ninsoare abundentă.

Ținând cont că avertismentul ANM de cod portocaliu de ninsori expiră abia în seara aceasta, la ora 22.00, Primăria le-a reamintit brașovenilor că autoturismele trebuie să fie echipate cu anvelope de iarnă. În plus, i-a invitat să utilizeze mijloacele de transport în comun în locul autoturismelor proprii, acestea asigurând condiții optime de confort, viteză și siguranță.

Conform prevederilor legale, persoanele fizice și juridice din municipiul Brașov au obligația de a curăța trotuarele din dreptul proprietăților pe care le dețin, a mai informat Primăria.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button