Expres

Deratizare la Brașov

Deratizare la Brașov

De miercuri, 12 octombrie, începe a treia campanie de deratizare pe domeniul public și privat al municipiului Brașov, potrivit brasovcity.ro. Campania se va desfășura cu un număr de 20 de echipe. Va dura până în 19 octombrie. Se va efectua în intervalul orar 8.00-20.00, în funcție de condițiile meteo.

Conform sursei citate, acțiunea de deratizare constă în amplasarea, în stațiile de intoxicare montate în jurul blocurilor, lângă gardurile vii, în parcuri, în vecinătatea locurilor de joacă, a platformelor de gunoi și în alte zone din municipiu, a substanțelor raticide, sub forma de bloc cerat sau pastă. Stațiile de intoxicare sunt de culoare neagră. Sunt prevăzute cu sistem de închidere, rezistente la umezeală. Acestea nu permit accesul copiilor sau al animalelor la substanța raticidă.

Antidotul, în caz de intoxicare accidentală, este vitamina K. Operatorul ce gestionează activitatea de deratizare, Coral Impex SRL, o asigură Spitalului Județean de Urgență Brașov.

Deratizare la Brașov

Acțiunea de deratizare este importantă, dat fiind faptul că rozătoarele pot transmite boli foarte grave, a mai punctat Primăria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Cu șobolanii propagandiști, ăia care susțin waxul, au comportament deviant și mai laudă și făcătura aia de hUcraina neonazistă ce ne facem? SPER CĂ SE VOR OCUPA ȘI DE EI, DA!?

Back to top button