Expres

Defibrilator semi-automat, donat salvatorilor din Râșnov

Un defibrilator semi-automat a fost donat salvatorilor din Râșnov, județul Brașov. Aparatul valorează 7.500 de euro. Acesta a fost donat de o firmă.


„Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Râșnov a fost dotat astăzi cu un defibrilator semi-automat.
Aparatul medical are o valoare de 7.500 de euro și a fost donat de către firma Dexion, prin intermediul Asociației Salvatorilor Voluntari din România.
Defibrilatorul a intrat în dotarea ambulanței Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Râșnov. Acesta funcționează pe baterii, iar la o singură încărcare poate genera 100 de șocuri. Autonomia ajunge până la 4 ore.
Aparatul este dotat cu padele atât pentru copii, cât și pentru adulți. Poate monitoriza saturația de O2, poate măsura tensiunea arterială și poate interpreta EKG-urile.
Defibrilatorul va putea fi folosit și de către Serviciul Salvamont Râșnov”, au precizat autoritățile locale, mulțumindu-le celor care au făcut donația.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button