Expres

Decăderea unui fost mare fotbalist român / Filmat beat și cu gura spartă / Explicațiile acestuia

Decăderea unui fost mare fotbalist român.

Cristi Tănase a fost unul dintre fotbaliștii de succes ai Stelei (FCSB). A jucat și pentru echipa națională, dar a fost în centrul atenției presei mondene și pentru relația avută cu Diana Gureșoaie, cunoscută drept „Strâmba lui Dodel”.

Decăderea unui fost mare fotbalist român

Așa cum a informat Fanatik, Cristi Tănase a fost filmat în week-end așezat în fața ușii unui apartament, beat fiind, cu gura spartă. Pe filmare se aude bărbatul care i-a venit în ajutor, întrebându-l: „Salut, Dodele! Ce faci? Ce ai pățit? Ce ai pățit la gură? Îți curge sânge. Ce ai pățit? Ești bine?”. Cristi Tănase abia a reușit să articuleze câteva cuvinte și a dat din cap că e bine.

Decăderea unui fost mare fotbalist român

Cristi Tănase a fost contactat de Fanatik și a dat detalii despre ce i s-a întâmplat: „Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. Repet, nu m-a bătut nimeniPresa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distreză, mă simt bineM-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam. Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac. Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”.

Cristi Tănase a fost prins, recent, drogat la volan. El a precizat pentru sursa citată că nu s-a drogat: „Analizele de sânge vor arăta dacă mă droghez sau nu….  Am dat în judecată Poliția. Am înțeles că durează un an, doi procesul”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
8 zile în urmă

Ha! Sa vedeti cum arata latraul putinist barbughe, sambata seara, dupa ce primeste cele 2 ruble saptamanale de la gagicu-su Putina.
Intins in fata cotetului cu proteza stirba in castron.

Ultima modificare a 8 zile în urmă de către Willy
Back to top button