Expres

De luni se vând spectacolele Operei din luna mai

De luni se vând spectacolele Operei din luna mai

Luni, începând cu ora 10, vor fi puse în vânzare, online şi la casierie, biletele pentru spectacolele din luna mai de la Opera Braşov. În luna mai, Opera Braşov programează „Traviata”, de G. Verdi (11 mai), cu repetiție generală pentru public în 10 mai.

Vineri, 17 mai, sunteţi aşteptaţi la „Voci de primavera”, un spectacol marca Anatoly (Andrada Mureşan – alto, Gabriel Baciu – tenor, Ciprian Cucu – tenor, Ciprian Ţuţu – bariton, Marius Modiga – bas).

Sâmbătă, 18 mai, la Operă va fi concertul extraordinar cu muzică de film „This is my song”, iar duminică, 19 mai, „Prinţesele dansului”, spectacol de balet pe muzică de P.I. Ceaikovski, după o idee de Iulia Coşeriu. Participă cursanţii Studioului de balet pentru copii al Operei Braşov.

Sâmbătă, 25 mai, este programat recitalul „Romanţa mea…”, cu solişti ai Operei Braşov şi Alina Mavrodin-Vasiliu invitată. Preţul biletelor diferă în funcţie de spectacol, începând de la 20 de lei, cel mai ieftin, până la 100 de lei, cel mai scump. Biletele pentru repetiţia generală cu public la „Traviata” vor fi vândute de marţi, 16 aprilie, de la ora 10, online şi la casieria Operei. Preţul acestora este de 30 de lei.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare