Expres

De când se închide circulația pe str. Dobrogeanu Gherea, pentru lucrările Companiei Apa / Amânare…

Compania Apa a anunțat că lucrările pe str. Dobrogeanu Gherea vor începe din 12 și nu din 8 iunie, cum anunțase zilele trecute.

„Revenim cu informații de ultima oră și anunțăm că lucrările de reabilitare a rețelei publice de canalizare de pe strada Dobrogeanu Gherea vor începe, efectiv, în data de 12 iunie 2023.
Amânarea acestora a fost determinată de problemele apărute cu aprovizionarea, transportul și depozitarea conductelor de mari dimensiuni pe care le vom folosi, având un diametru de DN600mm și o lungime de 6 metri/bucată.


Începând cu data de 12 iunie 2023, traficul va fi blocat pe strada Dobrogeanu – Gherea pe ambele sensuri, între intersecția cu str. Molidului și intersecția cu str. Pictor Pop, iar circulația va fi dirijată prin panouri de presemnalizare și direcționare, montate la cele două intersecții.
Pe timpul lucrărilor, accesul va fi permis doar pentru riverani. Facem apel la înțelegerea lor, deoarece adâncimea la care se lucrează, dimensiunea conductelor, neprevăzutul, cât și spațiul de manevră foarte limitat, vor face ca aceste lucrări să fie deosebit de dificile.


Precizăm că pe toată perioada lucrărilor, Compania Apa Brașov își va respecta obligațiile contractuale față de toți cetățenii afectați din aceasta zonă, asigurând preluarea apelor menajere.
Îi sfătuim, și îi rugăm totodată, pe conducătorii auto ca în aceasta perioada să găsească rute alternative pentru evitarea acestei zone.
Ne cerem scuze locuitorilor din cartier pentru disconfortul creat! Vă mulțumim pentru înțelegere!”
, a transmis purtătorul de cuvânt al Companiei Apa, Anca Bălătescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button