Expres

De beat ce era nu și-a recunoscut soția

De beat ce era nu și-a recunoscut soția

Individul, aflat în stare avansată de ebrietate, a tras imediat un semnal de alarmă și a sunat la poliție, anunțând că are „un intrus” în patul conjugal, relatează Bild.

Potrivit raportului poliției din orașul Süßen, landul german Baden-Württemberg, bărbatul a apelat numărul de urgență în jurul orei 12.30, vineri, 27 ianuarie, și a relatat că are o persoană străină în casă.

Zace o persoană ciudată în patul meu și nu știu ce să fac în această situație delicată”, a anunțat individul (56 de ani). Agenții s-au deplasat la adresa indicată pentru a rezolva „chestiunea”.

La fața locului s-a dovedit că „doamna din pat, care era și ea sub influența băuturilor alcoolice, era soția bărbatului. Și avea și drept de ședere în apartament”.

Însă apelantul era atât de beat încât nu și-a mai recunoscut partenera. Ofițerii au mai transmis că, la finalul „misiunii”, bărbatul le-a cerut să-l ajute să-și găsească șosetele pierdute. Omul va trebui să suporte o penalitate pentru raport abuziv.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button