Expres

Dăruiți momente de fericire cu orice ocazie! Leonidas Brașov – gustul prospețimii

LEONIDAS BRAȘOV – GUSTUL PROSPEȚIMII

100% proaspăt 

Astăzi, Leonidas produce peste 100 de varietăți de praline belgiene de cea mai bună calitate și prospețime – fără a folosi vreodată produse congelate, ci numai ciocolată cu unt de cacao pur 100%. 

Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizionează de la singura fabrică din Belgia-Bruxelles, garantând astfel aceeași calitate și prospețime.

Noblețea ingredientelor naturale. 

Numai ingredientele de cea mai bună calitate sunt folosite în producția pralinelor Leonidas: ciocolata belgiană adevărată este baza fiecărei creații, cu unt și frișcă proaspete, cremă de lapte, alune din Turcia, cireșe Morello din regiunea Périgord, migdale din Italia și portocale de Valencia, doar ca titlu de exemplu.

Garanție internațională. 

Pentru a respecta aceleași standarde ca și alte companii alimentare din Europa, de câțiva ani Leonidas a integrat standardul de control al calității HACCP (Hazard Analysis și Critical Control Points ) pentru a asigura un nivel ridicat de siguranță și securitate în lanțul de producție și livrare a produselor sale.

Dorința de a împărți.

V-ați gândit vreodată cât de multe sunt micile și marile ocazii care apar în viața de zi cu zi? Poate este vorba de o zi de naștere, o petrecere, o cină cu prietenii, o reuniune sau o seară romantică. Indiferent de motiv, este întotdeauna o ocazie de a dărui.

 Pralinele delicate și delicioase de la Leonidas reprezintă mereu un CADOU ideal și original, satisfăcându-i pe cei care știu să le aprecieze adevărata valoare și să și le amintească cu plăcere nemăsurată.

MOȘTENIREA MAESTRULUI CIOCOLATIER

Bazat pe filozofia „praline accesibile pentru toți”, Leonidas continuă să creeze produse originale și speciale. Deja de patru generații, pe parcursul a 110 ani, Leonidas acordă același respect și importanță moștenirii fondatorului său, Leonidas Kestekides. Astăzi, compania își continuă activitatea cu pasiune neobosită și un respect absolut pentru tradiție, cu scopul declarat de a garanta 100% calitate și 100% plăcere.

Istoria Leonidas continuă acum și în Brașov!

 Începând cu 1 Decembrie 2019 rețeaua globală Leonidas, care cuprinde peste 1400 de locații pe 5 continente, se mândrește cu cochetul magazin din Brașov, de pe Bvd. 15 Noiembrie nr 36, care are în portofoliu peste 70 de sortimente de praline și produse de confiserie ce pot fi ambalate în peste 40 de tipuri de cutii cadou- standard până la Ediție Limitată (cutii, panglici, hârtie de mătase, pungi cadou), atât pentru mediul corporate, cadouri sau consum personal. 

Fie că este vorba de o zi de naștere, o cină cu prietenii, un eveniment sau o seară romantică, Leonidas Brașov sărbătorește alături de voi prin pralinele sale de excepție.

Facebook – https://www.facebook.com/Leonidas1Brasov

Instagram – https://www.instagram.com/brasov.ciocolata/

Telefon- 0747268100

www.brasovciocolata.ro

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button