Expres

Dan Bittman, mesaj ironic către Tarom / Ce a pățit artistul


Dan Bittman, mesaj ironic către Tarom…

Artistul a răbufnit după aterizarea cu un avion Cluj-Napoca – Bucureşti. Cursa a avut o întârziere o oră, iar la aterizare, pasagerii au fost ținuți blocați pe motiv că nu se găsea o scară pe care să se coboare.

„După ce că au întârziat o oră pe ruta Cluj – București, acum caută o scară ca să ne dea jos din avion. Felicitări Taron. Am scris voit cu N”, este mesajul ironic postat de artist pe Instagram.

Reacţia solistului de la Holograf vine la doar o zi după ce Sanda Ladoși și Maria Dragomiroiu au stat 24 de ore blocate pe un aeroport în Nurnberg. Ele au trăit un adevărat coșmar la întoarcerea cu o cursă Wizz Air. Artistele au aflat la îmbarcare că zborul a fost anulat și au rămas blocate nu mai puțin de 24 de ore în Nurnberg.
A doua zi au revenit la prima oră la aeroport, dar probleme tehnice nu au fost rezolvate. Abia spre seară aeronava a fost reparată.

În această perioadă aglomerată, zborurile întâmpină mari probleme, de la întârzieri interminabile până la anulări cauzate de defecțiuni tehnice intervenite la bordul aeronavelor.
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button