Expres

Dan Air, primul operator de pe Aeroportul Brașov, introduce o nouă rută

Dan Air, primul operator de pe Aeroportul Brașov, introduce o nouă rută. Compania aeriană românească, care va efectua din 15 iunie zboruri de pe Aeroportul Brașov – pentru care a și semnat contractul – va inaugura la începutul lunii iulie 2023 zborurile dintre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) și Valencia (Spania). Valencia este a patra destinație din Spania către care compania aeriană românească Dan Air ar urma să zboare regulat în această vară.

Ruta București – Valencia va fi inaugurată la începutul lunii iulie 2023, în data de 2, și va fi operată în fiecare zi de duminică, conform boardingpass.ro.

Orarul zborurilor:

JOC219: București (OTP) 06:20 – 08:45 Valencia (VLC);

JOC220: Valencia (VLC) 09:35 – 13:50 București (OTP).

Dan Air va opera zborurile dintre cele două orașe cu Airbusuri A320, iar durata acestora va fi de aproximativ patru ore și cinci minute.

Dan Air, primul operator de pe Aeroportul Brașov, introduce o nouă rută.. Biletele pentru zborurile companiei Dan Air de pe această rută aeriană sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei aeriene. Între aeroporturile din București și Valencia mai operează zboruri comerciale regulate fără escală doar compania low-cost Wizz Air. Dan Air va mai zbura din a doua jumătate a lunii iunie 2023 din capitala României spre aeroporturile din Barcelona, Madrid și Malaga. De asemenea, compania aeriană va mai zbura regulat din București spre Beirut, Bruxelles, Londra LGW, Nürnberg, Stuttgart și Tel Aviv.

Din iunie, pe curse proprii, în România

Dan Air a fost specializată până acum pe servicii de închiriere aeronave, adică zboruri operate pentru alte companii aeriene și zboruri charter, în Europa și Orientul Mijlociu, cu avioanele și echipajele proprii, cum ar fi Air Serbia, Transavia, Wizz Air, Jazeera Airways sau Sundair. Din iunie, va opera zboruri de pe Aeroportul „Henri Coandă” București și de la Brașov.

Încă din luna martie, compania aeriană românească a anunţat că din 15 iunie 2023 va zbura de la Aeroportul Brașov spre opt destinații din șase țări europene.
Acestea erau, până de curând: Brașov – Barcelona – Brașov (în fiecare marți); Brașov – Bruxelles BRU – Brașov (în fiecare miercuri); Brașov – Budapesta – Brașov (în fiecare marți, duminică); Brașov – Londra LGW – Brașov (în fiecare vineri); Brașov – Milano LIN – Brașov (în fiecare luni); Brașov – München – Brașov (în fiecare sâmbătă); Brașov – Nürnberg – Brașov (în fiecare joi); Brașov – Stuttgart – Brașov (în fiecare joi).

Ulterior, Dan Air a anulat rutele de la Brașov la Milano și către Budapesta și a decis suplimentarea numărului zborurilor săptămânale de la Brașov către Nürnberg și München, schimbând și orarul uneia. Prin urmare, către aceste destinații vor fi două zboruri pe săptămână: Brașov – Nürnberg – Brașov (în fiecare luni și joi), Brașov – München – Brașov (în fiecare luni și vineri).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
8 luni în urmă

[…] Dan Air, primul operator de pe Aeroportul Brașov, introduce o nouă rută […]

Back to top button