Expres

Dan Air a uitat de Aeroportul Brașov / Moment istoric, astăzi, pentru compania aviatică românească

Dan Air a uitat de Aeroportul Brașov. Compania aviatică românească a marcat, astăzi, așa cum s-a subliniat, un moment istoric, inaugurând baza sa operațională la Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău.

Începând cu data de 12 decembrie, Dan Air va opera curse către opt destinații, oferind călătorilor din Bacău oportunitatea de a ajunge în diverse colțuri ale Europei, așa cum a informat Deșteptarea.

Dan Air a uitat de Aeroportul Brașov

„Suntem aici pentru a rămâne și pentru a construi împreună un parteneriat de succes”, a declarat Dan Iuhas, fondatorul companiei Dan Air, într-o conferință de presă.

La rândul său, Matt Ian David, CEO-ul Dan Air, a precizat: „Dan Air și-a orientat noile rute din Bacău către destinații populare din Italia, Spania și Marea Britanie, cu planuri de extindere către alte țări în vara următoare”.

Cei doi șefi de la Dan Air au explicat, apoi,, pentru presa băcăuană decizia de a-și muta baza operațională de la Brașov la Aeroportul Bacău. Aceasta a fost motivată de provocările întâmpinate pe Aeroportul Brașov, inclusiv programul restrâns, infrastructura neadecvată pentru condițiile de iarnă și lipsa facilităților necesare pentru companiile aeriene.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
13 zile în urmă

Intr-o zi am facut dreapta dupa giratoriul din Ghimbav ca sa merg la aeroport sa ma mai uit si eu pe acolo si sa ma mai minunez ce aeroport frumos avem. Din lipsa semnalizarii (lipsa indicatoare) am luat-o aiurea, m-am… Citeşte mai mult »

Back to top button