Expres

Cum se simte Rona Hartner… A început chimioterapia

După ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni (în stadiul 4) și metastaze la creier, Rona Hartner a început din nou tratamentul agresiv prin care a trecut și în urmă cu câțiva ani.
De aproximativ o săptămână, actrița este internată în spital și a început ședințele de chimioterapie. Ea a spus că schema de tratament va dura aproximativ 4 luni, perioadă în care se va afla sub supravegherea medicilor.


„Sunt ok, sunt la spital de o săptămână, fac chimioterapie și nu este deloc ușor la o boală care, practic, era cancer de nefumător. Există boala aceasta! Acum mă vindecă medicii, de aici, din spital, unde sunt internată. Vor ca vreo patru luni să fac chimioterapie, sper să și reușesc să țin pasul. Acum stau cuminte aici în spital, îmi văd de treaba mea, mă închin, mă împărtășesc când se poate… Mergem cu Dumnezeu înainte!”, a declarat Rona Hartner, pentru Click!.


În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat, însă s-a vindecat după un an de tratament.
Rona Hartner este de părere că noile problemele de sănătate i-au fost declanșate pe fond de stres.
„Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată. M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă”, a precizat artista, în mediul online.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button