Expres

Cum se realizează curățenia de primăvară în Municipiul Brașov

Începând de astăzi, 06 martie 2023, până în data de 14 aprilie 2023, operatorul de salubrizare COMPREST SA derulează campania de curățenie de primăvară în toate cartierele, organizată de Primăria Brașov, după cum urmează:

Cum se realizează curățenia de primăvară în Municipiul Brașov | MyTex.ro

Pentru a asigura cel mai bun rezultat al activității de salubrizare și igienizare a spațiilor publice s-a avut in vederea organizarea formațiilor de lucru astfel încât pe cele doua zone distincte la Municipiului sa se intervină cu doua echipe focus, pentru derularea etapizata a următoarelor operațiuni :

În zona bulevardelor mari: 

 1. Ras rigolă și evacuare pământ
 2. Demontare elemente de sistematizare rutieră (popici longitudinali)
 3. Măturat mecanizat
 4. Curățare și montare elemente de sistematizare a circulației 
 5. Măturat trotuare și greblat zone verzi ce aparțin ariei de delegare a operatorului
 6. Spălat trotuare – doar pe bulevardele principale

În zona străzilor adiacente:

 1. Ras rigolă și evacuare pământ
 2. Măturare și spălare insule și sensuri giratoriu
 3. Curățare elemente de sistematizare rutieră 
 4. Măturat trotuare și greblat zone verzi ce aparțin ariei de delegare a operatorului
 5. Măturat mecanizat

Concomitent cu acestea, Primăria a dispus armonizarea intervențiilor operatorului de salubrizare cu ceilalți prestatori de  servicii de specialitate (spații verzi, mobilier urban, iluminat, locuri de joacă, parcări, rețele de apa). Facem precizarea că respectarea graficului de lucrări este condiționată de evoluția temperaturilor și condițiilor meteorologice din perioada următoare.

Totodată, va reamintim că în cadrul campaniei de curățenie de primăvară, pe domeniul public sunt amplasate recipiente de mari dimensiuni, destinate depozitării deșeurilor voluminoase din gospodării, precum mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de folosință îndelungată, altele decât deșeurile de echipamente electrice și electronice, care sunt preluate pe fluxuri separate de către operatorul autorizat pentru colectarea acestora.

Pentru vizualizarea locațiilor unde au fost amplasate aceste containere, vă rugăm să accesați link-ul: https://comprest.ro/1240-2/#locatii2023

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Astea-s minciuni. In fiecare an vedem cum descremenatii angajati cu asa zisa curatenie nu fac altceva decat se plimba cu maturoiul. Doar ei sunt smecheri la ei acolo, nu o sa se lacheasca la matura pe strazile Brasovului. Seful ala… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare