Expres

Cum să obțineți finanțare pentru un proiect cultural

Cum să obțineți finanțare pentru un proiect cultural

Cei care doresc să facă proiecte pentru care să obțină și finanțare sunt invitați la atelierul de scriere de proiecte culturale care va avea loc miercuri, 28 februarie, începând cu orele 10:00, la Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov.

La atelier, dr. Valer Rus (foto 2), membru al Consiliului Director al Consorțiului Cultural Corona și manager al Muzeului „Casa Mureșenilor” Brașov, va ghida participanții prin etapele de elaborare a unui proiect cultural reușit, de la definirea clară a ideii și beneficiilor, pana la bugetarea corectă a activităților și resurselor necesare.

De asemenea, va fi o ocazie unică să discutați direct cu reprezentanți ai autorităților locale – Teodora Nicolae și Alexandru Andriesei, inspectori Compartiment Relații și Inovare Comunitară, Primăria Brașov și din partea Consiliului Județean Brașov, Direcția de Management Proiecte: Nicoleta Iureș (șef serviciu) și Ramona Ganea (consilier) din cadrul Serviciului Învățământ, Cultură, Turism, Sport, Culte, Relații Externe – despre oportunitățile de finanțare disponibile în 2024 pentru evenimente și inițiative culturale”, spun reprezentanții Consorțiului Cultural Corona, organizatorii evenimentului.

Participarea la atelier este gratuită, însă numărul de locuri este limitat. De aceea, sunteți invitați să confirmați completând formularul de înscriere disponibil aici, până cel târziu în data de 25 februarie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button