Expres

Cum s-a răzbunat o soție înșelată

Cum s-a răzbunat o soție înșelată. O soție înșelată și-a lovit soțul și pe amanta acestuia cu mașina, un SUV BMW alb. Femeia a reacționat necontrolat după ce și-a surprins soțul, pe care îl știa plecat să ia copiii de la grădiniță, la întâlnire cu amanta. Ea a intrat cu mașina în cei doi, în timp ce aceștia se sărutau pe trotuar. Soția înșelată a fost trimisă în judecată, dar a scăpat de închisoare după ce și-a recunoscut parțial fapta, în fața judecătorilor.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă dintr-o suburbia a orașului Brisbane din Australia, în urmă cu doi ani, însă procesul s-a încheiat abia acum, relatează 9News.

Christie Lee Kennedy (38 de ani) l-a surprins pe soțul ei, David Larkin, sărutând o altă femeie, pe Zowie Noring, pe o stradă din orașul Brisbane și, fără să se gândească la consecințe, i-a lovit cu mașina. După ce i-a izbit, Christie Lee Kennedy a coborât din mașină și a lovit-o pe amantă, pe Zowie Noring, peste față, în timp ce o insulta.

Potrivit anchetei, ea i-a depistat pe cei doi după ce și-a urmărit soțul cu ajutorul unei aplicații mobile destinată urmării telefoanelor. Bărbatul i-a spus că merge să-i aducă pe copii de la grădiniță, însă ceva din comportamentul său a stârnit suspiciunile femeii.

Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă și au fost prezentate juriului în timpul procesului lui Kennedy. Soția înselată a pledat vinovată pentru conducerea periculoasă a unui autovehicul, însă juriul a găsit-o nevinovată pentru vătămare corporală intenționată.

Drept urmare, în urma deciziei juriului, Kennedy nu va ajunge la închisoare, deși procurorii au spus că ar fi trebuit să stea după gratii cel puțin 3 ani. Ea a primit o pedeapsă cu suspendare și riscă să fie închisă dacă mai comite vreo faptă de natură penală.

Cum s-a răzbunat o soție înșelată, Mai mult, Christie Lee Kennedy a fost obligată să plătească câte 5.000 de dolari australieni atât fostului soț, cât și lui Noring, în termen de două săptămâni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button