Expres

Cum îi influențează viitorul participarea la un program de dezvoltare personală pentru copii?

Orice părinte ar face tot ce îi stă în putință pentru a se asigura că fiii săi au parte de un viitor de succes, în care reușesc tot ce își propun. Însă lucrurile nu sunt întotdeauna atât de simple. Societatea se află într-o stare de schimbare constantă și accelerată, motiv pentru care, uneori, nu știi sigur cum ar trebui să procedezi pentru binele copilului tău.

În astfel de situații, este recomandat să te îndrepți către o soluție simplă, dar sigură, cum este cazul unui program de dezvoltare personala copii. Eficiența sa este dovedită de rezultatele incredibile obținute anual de tinerii care au participat la astfel de cursuri. 

Pentru a descoperi mai multe informații despre acest subiect și a afla cum va fi influențat viitorul copilului tău de participarea la astfel de cursuri, nu trebuie decât să citești în continuare!

Care este formatul unui program de dezvoltare personală?

Când vine vorba de modul de organizare al unui astfel de program, soluția propusă poate varia de la o școală la alta. Însă, pentru a descoperi care este maniera indicată de aranjare a acestor cursuri, te poți gândi la modelul propus de o școală de succes, mai exact, de Success Academy.

Aici vei găsi un program de cursuri de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți, predat de traineri cu experiență în domeniu. Fiind considerată prima școală din România creată în concordanță cu cerințele mediului business, Academia își propune să le ofere cursanților toate instrumentele de care au nevoie, atât din punct de vedere teoretic, cât și practic, pentru a deveni oameni de succes.

Pentru îndeplinirea acestui scop, Academia oferă un program de dezvoltare personală pentru copii și pentru adolescenți. Cei dintâi, cu vârsta cuprinsă între 11 și 14 ani, sunt incluși în grupa Juniors, în timp ce adolescenții cu vârsta între 15 și 18 ani sunt încadrați în grupa Teens. 

De asemenea, o grupă nu este formată din mai mult de 10-12 participanți pentru a le oferi tuturor șansa de a se exprima liber și de a primi atenția necesară din partea trainerilor care au o experiență de aproape 20 de ani în domeniul dezvoltării personale și al educației.

Alt aspect deosebit al programului de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți se referă la faptul că acesta este predat atât în limba română, cât și în limba engleză. Având în vedere că stăpânirea limbii engleze este un skill esențial pentru orice tânăr care vrea să dobândească o poziție de succes într-o companie pe măsură, programul pune accent și pe acest aspect.

Înainte de începerea programului, tinerii participă la un test de engleză. În funcție de rezultatele obținute, cursanții vor fi repartizați la grupa de Începători, Intermediari sau Avansați. Indiferent de grupa din care fac parte, Academia garantează că, odată cu absolvirea programului, fiecare tânăr se va exprima cu ușurință în limba engleză. 

Tematica programului de dezvoltare personală copii și adolescenți este pe cât de diversă, pe atât de utilă. Prin intermediul unor exerciții interactive, vor fi tratate subiecte precum inteligența interpersonală, gândirea critică, crearea unui buget personal și multe altele! Drept urmare, cei care participă la un astfel de program au doar de câștigat!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button