Expres

Culturist mort la 33 de ani, în sala de sport

Culturist mort la 33 de ani, în sala de sport. Culturistul Justyn Vicky, în vârstă de 33 de ani, a murit după ce o greutate de 210 de kilograme a căzut peste el, în timp ce încerca să o ridice. Influencerul de fitness Justyn Vickyt, care se lăuda cu aproape 30.000 de urmăritori pe Instagram, a murit la scurt timp după accidentul groaznic din sala de sport din Sanur, Bali, scrie The Sun.

Culturistul, consilierul nutrițional și antrenorul personal își făcea antrenamentul în sala de sport The Paradise Bali pe 15 iulie, când a avut loc accidentul înfiorător. După accident, Justyn a fost transportat de urgență la un spital local cu gâtul rupt și cu o compresie critică a nervilor vitali, care fac legătura cu inima și plămânii.

El a murit la scurt timp după o operație de urgență, în ciuda eforturilor depuse de chirurgi.

Justyn era bine cunoscut în comunitatea de culturism din Bali, care acum îi deplânge pierderea bruscă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
11 luni în urmă

Ei, cotarla putinista latratoare barbughey s-ar putea sa fie de alta parere. Doar a facut medicina la Moscova cu bursa de la Putin, se stie. Specializarea coprocultura.

Jean
Răspunde la  Willy
11 luni în urmă

:)))

Barbu Gh.
Răspunde la  Jean
11 luni în urmă

Ion cu ziua,
Nu ai de băgat niște doze-n venă?

Back to top button