Expres

Cristian Cioacă, dat în judecată de mama Elodiei?

Cristian Cioacă ar urma să fie dat în judecată de mama Elodiei Ghinescu.


„Cioacă se ascunde de noi ca să nu plătească daunele morale de două miliarde și jumătate de lei vechi (n.r – adică 250.000 RON) pe care trebuie să ni le dea de ani de zile. Daune care au fost primite din partea magistraților atunci când a fost condamnat la închisoare.

El nu ne-a plătit nimic de atunci așa că o să îl dăm în judecată. Avem totul pregătit. Ce credea, că scapă de noi? Păi dacă noi ne lăsăm ce facem? Cioacă mie mi-a omorât copilul, cum să renunț?


Mai are de dat un miliard și ceva și lui Patrick, fiul lui și nepotul meu, dar nu cred că o să le vadă el. Nu știu dacă Cioacă are banii ăștia să mi-i dea, dar până o să moară, ușor – ușor o să îmi achite datoria”, a declarat Emilia Ghinescu pentru Click!.

Avocata Elodia Ghinescu, care era căsătorită cu fostul polițist Cristian Cioacă, ar fi dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, dar dispariția femeii a fost înregistrată la Poliție abia pe data de 6 septembrie, când soțul ei a ales să anunțe oamenii legii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button