Expres

Crin Antonescu se pregătește să iasă la pensie

Crin Antonescu se pregătește să iasă la pensie

Crin Antonescu se pregătește să iasă la pensie, deși nu a mai lucrat de opt ani de zile. Acesta a trăit până acum fără salariu, dar ar putea în curând să încaseze o pensie specială de peste 12.000 de lei.

Fostul șef PNL și președinte interimar al României nu a mai lucrat de opt ani, iar ultima oară când a primit salariu a fost în 2016, pe vremea când își încheia mandatul de senator și anunța că se retrage definitiv din politică.

Informația reiese din declarația de avere a soției fostului președinte PNL, Adina Vălean, care este de asemenea și europarlamentar român încă din 2007. În ultimul an, aceasta a primit o indemnizație de peste 281.000 de euro, potrivit Realitatea Plus.

Soții Antonescu-Vălean dețin un apartament în București, precum și două case și trei terenuri în județul Prahova. În bancă, cei doi dețin peste 300.000 de euro și alți 94.000 de euro îi au investiți în titluri de stat. În septembrie anul acesta, fostul lider liberal va împlini 65 de ani, vârsta legală pentru pensionare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button