Expres

Criminalul din Onești, condamnat definitiv

Criminalul din Onești, condamnat definitiv

Criminalul de la Onești, cel care a ucis doi muncitori într-un balcon a fost condamnat definitiv la 37 de ani și 4 luni închisoare, pedeapsa fiind redusă la maximul general de 30 de ani.

Soția lui Gheorghe Moroșan, Aurelea, a primit și ea o condamnare de 12 ani de închisoare pentru complicitate la lipsire de libertate. De asemenea instanța a obligat la plata unor daune morale de 2 milioane de euro.

În baza art. 421 pct.1 lit.b Cod procedură penală; Respinge, ca nefondate, apelurile formulate de apelanții inculpați MOROȘAN AURELEA și MOROȘAN GHEORGHE împotriva sentinţei penale nr. 236/D/07.10.2022 pronunţată de Tribunalul Bacău în dosarul nr. 1632/110/2021. În baza art. 422 Cod procedură penală deduce in continuare arestul preventiv de la data de 07.10.2022 la zi. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă fiecare apelant la plata sumei de 1.000 lei cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă“, au stabilit magistrații


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button