Expres

Cortul auto, o inovație extrem de utilă! Iată cum alegi modelul ideal!

Dacă îți plac călătoriile în natură, vei găsi soluțiile potrivite pentru a te bucura în orice moment de o excursie. Printre echipamentele foarte ingenioase, care îți asigură o mare libertate de mișcare, se află noile modele de cort auto. Ușor de transportat și de montat, sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și îți asigură protecție desăvârșită. 

Iată câteva dintre produsele ale căror caracteristici le fac apreciate de toți amatorii de călătorii! 

Cort hidraulic plafon auto XGO-06

Odată ce investești într-un astfel de model de cort auto, vei putea să îl instalezi cu ușurință oriunde mergi, bucurându-te de toate beneficiile campării în natură. Forma complet aerodinamică îți permite să îl iei cu tine oriunde mergi, indiferent de tipul de mașină pe care vrei să îl montezi. 

Are o greutate cuprinsă între 66 și 89 de kilograme și următoarele dimensiuni, atunci când este închis: 221 x 133 x 35 de centimetri. Deschis, dimensiunile sunt următoarele: 210 x 125 x 150 de centimetri. Poate să adăpostească două sau trei persoane, cu o greutate maximă de 250 de kilograme. 

Articole asemănătoare
| MyTex.ro
Cortul auto, o inovație extrem de utilă! Iată cum alegi modelul ideal! 10

În plus, acest cort auto are numeroase caracteristici care îl fac să se bucure de aprecierea tuturor excursioniștilor. Iată-le pe cele mai importante dintre ele!

• poate fi instalat cu ușurință și cu maximă rapiditate. Are carcasa de protecție din ABS și un sistem hidraulic de deschidere, astfel încât tot ceea ce trebuie să faci este să desfaci cataramele de siguranță ale carcasei și să ridici capacul;

• camparea este posibilă în orice anotimp, datorită materialului care protejează atât împotriva razelor ultraviolete, cât și a vântului, ploilor și chiar a zăpezii. Prin urmare, nu vei fi incomodat în nici un fel de condițiile meteorologice. 

• la cumpărare primești și o saltea confortabilă, creată special pentru experiențele de camping. Aceasta are grosimea de 5 centimetri, densitatea de 38 de centimetri și un înveliș din bumbac. În plus, este nedeformabilă, ceea ce asigură un somn odihnitor în fiecare noapte.

• cele două intrări principale și cele două ferestre mari asigură o circulație corectă a fluxului de aer. În același timp, ești protejat de insecte, deoarece ferestrele sunt însoțite de plase de țânțari. Prin urmare, ești ferit de griji în timp ce te odihnești și, în plus, ai o panoramă superbă, putând să admiri frumusețile naturale din zonele în care mergi.

• camparea la înălțime conferă un plus de siguranță și protecție împotriva animalelor sălbatice. Intrarea în cort se realizează cu ajutorul unei scări telescopice din aluminiu, care suportă o greutate maximă de 150 de kilograme. 

Cort gonflabil XGO-08 Albastru

Acest cort auto gonflabil are o greutate de numai 24 de kilograme, ceea ce permite o manevrare foarte ușoară și transportarea fără nici un fel de probleme. Deschis, are dimensiunile de 220 x 160 de centimetri. 

Un mare avantaj este reprezentat de faptul că, la nevoie, cortul poate fi transformat într-o barcă și folosit ca atare. Dacă ești pasionat de pescuit sau îți plac plimbările relaxante pe lac, îl poți folosi asemenea unei saltele, având la dispoziție și un set integrat de vâsle. 

Alege un cort auto potrivit planurilor tale de călătorie și vei beneficia în același timp de confort, de siguranță și de libertatea de a campa oriunde dorești, bucurându-te de priveliști de excepție!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button