Expres

Cornel Dinu rămâne fără certificatul de revoluționar

  • corneldinu.jpg

Conform deciziei Secretariatului de Stat pentru Recunoaşterea Meritelor Luptătorilor împotriva Regimului Comunist Instaurat în România în perioada 1945-1989 (SSR), Cornel Dinu nu mai beneficiază de certificat de revoluționar cu rol determinant în evenimentele din 1989, în baza unui decret emis în data de 31 mai 2022. Astfel, acesta riscă să rămână fără indemnizația lunară în valoare de 2000 de lei, fără transport gratuit și fără scutire de la plata dărilor către stat.

Cornel Dinu a fost antrenorul FC Olt Scorniceşti în decembrie 1989, numit general în cadrul structurii Miliției din perioada comunistă. Pentru ca acesta să nu mai beneficieze de indemnizația de 2000 de lei lunar, de transport gratuit sau de scutirea plății unor contribuții la bugetul de stat, este nevoie ca actul să fie confirmat de Curtea de Apel Bucureşti, care trebuie să stabilească o sentință definitivă în acest sens.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button