Expres

Constructori din Ucraina, Turcia și Italia licitează pentru Autostrada Sibiu-Făgăraș

Constructori din Ucraina, Turcia și Italia licitează pentru Autostrada Sibiu-Făgăraș.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că luni au fost depuse şase oferte pentru construcţia Tronsonului 2 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraş. Câştigătorul contractului va avea la dispoziţie maximum 48 de luni (12 proiectare şi 36 execuţie) şi 1,71 miliarde de lei (fără TVA), pentru a finaliza proiectul. Perioada de garanţie a lucrărilor va fi de minim 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanţi până la maxim 10 ani.
Pentru proiectarea şi execuţia celor aproximativ 20 de km ai acestui lot (Avrig-Arpaşu de Jos) au depus oferte constructori şi asocieri de constructori din Ucraina, Turcia şi Italia, dar şi ai subsidiarei din România a unei companii din Austria.
Autostrada Sibiu-Făgăraş (68,05 km) este formată din 4 tronsoane. Construcţia acesteia va finanţată din fonduri europene alocate prin Programul Transport.

„Sectorul de Autostradă Sibiu–Făgăraș are o importanţă majoră în desfăşurarea traficului pe direcția Coridorului IV Pan European, deoarece face parte dintr-un proiect mai amplu de conectivitate a infrastructurii rutiere la rețeaua de transport europeană TENT – Comprehensive și anume intercoridorul Moldova – Transilvania”, afirmă reprezentanții CNAIR.

„În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice”.

Constructori din Ucraina, Turcia și Italia licitează pentru Autostrada Sibiu-Făgăraș. Ofertanții:

Articole asemănătoare
  1. Asocierea Automagistral Pivden – Rostdorstroy (Ucraina)
  2. Kolin Insaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.S. (Turcia)
  3. Makyol Insaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.S. (Turcia)
  4. Mapa Insaat ve Ticaret Anonim Sirketi (Turcia)
  5. Porr Construct SRL (subsidiara din România a constructorului austriac)
  6. Webuild SPA – Milano (Italia)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
nemultumit
20 zile în urmă

Stiti cumva cine va castiga licitatia? Baba Vanga spune sec:hucraina .

Citeşte şi...
Close
Back to top button