Expres

Consiliul Județean are de dat 1.800.000 de lei pentru proiecte culturale private

Consiliul Județean are de dat 1.800.000 de lei pentru proiecte culturale private

Administrația județeană a lansat astăzi sesiunea de finanțare a proiectelor culturale adresate beneficiarilor de drept privat.
În acest an, Programul județean pentru finanțarea nerambursabilă din bugetul propriu al județului a proiectelor culturale – beneficiari de drept privat fără scop patrimonial are alocat un buget de 1,8 milioane de lei.
Vor primi finanțare următoarele categorii de proiecte:

  • Proiecte cu buget peste 200.000 lei – finanțarea nerambursabilă acordată este de maxim 120.000 lei, iar contribuția solicitantului la cheltuielile eligibile va fi în procent de minimum 40% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului;
  • Proiecte cu buget de până la 200.000 lei – finanțarea nerambursabilă acordată este de maxim 60.000 lei, iar contribuția solicitantului la cheltuielile eligibile va fi în procent de minimum 10% din valoarea finanțării nerambursabile solicitate;
    Data-limită pentru depunerea proiectelor: 8 aprilie 2024, ora 16:30.

Ghidul solicitantului pentru beneficiarii de drept privat fără scop patrimonial poate fi consultat pe site-ul instituției, accesând acest link.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button