Expres

Condamnată la închisoare pentru că a susținut 150 de examene de conducere

  • kaur_3.jpg

O femeie din Marea Britanie a dat aproximativ 150 de examene pentru permisul de conducere, atât teoretice, cât și practice, în locul altor persoane. În vârstă de 29 de ani, Inderjeet Kaur, a fost condamnată la opt luni de închisoare pentru că a susținut examenul de conducere, pentru alte persoane, în schimbul unor sume de bani. Majoritatea clienţilor ei nu ştiau să vorbească foarte bine limba engleză. O anchetă a fost deschisă pentru a cerceta circumstanţele bizare, conform Mirror.

În faţa instanţei, femeia a recunoscut că a susținut testele între 2018 și 2020, şi că primea sume importante de bani în schimbul lor.

Permisele de conducere obținute fraudulos urmează să fie identificate şi anulate.

Infracțiunile comise de Kaur ocolesc procedurile standard pentru examene și, la rândul lor, pun în pericol şoferii nevinovați de pe drum, permițându-le șoferilor necalificați și periculoși să aibă permise aparent legitime. Siguranța pe drumurile noastre a fost întotdeauna o prioritate, iar arestarea celor care păcălesc legea ne asigură că putem ține șoferii fără permis în afara şoselelor”, a declarat inspectorul șef care conduce ancheta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button