Expres

Concursul MISS Olanda 2023, câștigat de un transsexual

Concursul MISS Olanda 2023, câștigat de un transsexual. Concursul Miss Olanda 2023 va rămâne în istorie drept prima competiție de frumusețe în care se impune o persoană transgender. Rikkie Kolle (22 de ani), un bărbat biologic, a fost desemnat Miss Olanda 2023.

Kolle este primul transgender din istorie care primește cununa unui concurs de frumusețe, punctează TMZ.

Totuși, Rikkie nu este un personaj străin de lumea modelingului batav. A participat la celebrul show tv Holland’s Next Top Model, în 2018, când a ajuns până în finală. A fost al doilea transgender care a ajuns la Holland’s Next Top Model, după Loiza Lamers, în 2015, câștigător al concursului.

În argumentele aduse, juriul de la Miss Olanda 2023 a susținut că, pe tot parcursul concursului, Rikkie Kolle a radiat, lăsând să se vadă cele mai multe progrese dintre toate participantele la concurs.

Înainte să ajungă în marea finală, candidatele la Miss Olanda au fost incluse într-o tabără de pregătire. Printre altele, au ajuns și în Curaçao.

Rikkie are o poveste puternică, cu o misiune clară”, a susținut juriul Miss Olanda 2023. „Juriul este convins că organizației (n.r. – Miss Olanda) îi va face plăcere să lucreze cu această tânără”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Remus
1 an în urmă

Nenorociții ăștia au întors lumea cu fundul în sus! Ne distrug copiii! Suntem gata, dacă nu ne trezim!

Back to top button