Expres

Concediată pentru „gest obscen”

 

O femeie a care a ridicat degetul mijlociu către coloana oficială a lui Donald Trump a fost concediată, scrie Guardian. Juli Briskman – 50 de ani, mamă a doi copii – mergea cu bicicleta în Virginia luna trecută și a făcut gestul – spune ea – ca reacție la politicile președintelui american. „Am arătat degetul mijlociu către coloana oficială de mai multe ori”, a afirmat ea. Un fotograf ce mergea cu coloana a fotografiat-o, iar imaginea s-a răspândit în mass-media și pe rețelele de socializare. Briskman lucra de șase luni ca specialist în marketing și comunicare pentru Akima, o companie din Virginia cu contracte la nivel federal. Ea a considerat că cel mai bine este să anunțe departamentul de resurse umane al firmei în privința agitației online din jurul subiectului. Șefii au chemat-o într-o ședință.
„Ne despărțim, au spus ei. Practic nu poți posta chestii indecente sau obscene pe rețelele de socializare. Deci ei au considerat arătarea degetului mijlociu drept obscenă”, a afirmat Briskman. Potrivit acesteia, compania a fost nemulțumită că a folosit fotografia ca imagine de profil pe Twitter și Facebook și i s-a comunicat că a încălcat politica privind rețelele de socializare și că ar putea afecta poziția de contractor guvernamental a firmei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare