Expres

Compania TAROM – comentarii negative

Compania TAROM – comentarii negative.

Prima aterizare pe Aeroportul Brașov va fi a unei aeronave TAROM, în dimineața zilei de 15 iunie – Detalii, AICI.

Dacă, însă, intri pe contul de Facebook al companiei aviatice de stat – AICI, la postările publicate, sunt foarte multe critici.

Compania TAROM – comentarii negative

Iată câteva exemple:

„Aveți până acum 30 de milioane pierderi! Compania Tarom este înțesată de clientela politică de care compania n-are nevoie. Aveți o cursă pe zi la Madrid și foarte scumpă, în timp ce Wizz Air are 4 și are avioanele full. La fel se întâmplă și pe alte rute din Europa. Aeroportul Otopeni are parcate triplu avioane de Wizz Air față de TAROM. Eficiență si profesionalism, zero”.

„Autobuzele care duc și aduc pasagerii de la terminale sunt în cele mai teribile condiții, vechi și murdare. Nu vă e rușine?”.

„Măi oameni, cine vă face vouă grafica asta de toată jena? Arată aproape la fel de rău ca ălea de la CFR Călători”.

„Mulțumesc pentru zborul anulat pe 12 iunie 2023 din Belgrad la Otopeni. Neavând zbor direct din Oslo spre Otopeni, de obicei iau zbor cu escală. Am zis să zbor cu Air Serbia până în Belgrad și apoi cu Taromul (că sunt ai noștri ). Nu o să doară pe nimeni că nu o să mai zbor cu voi și sunt mulți ca mine…”.

Că veni vorba de Wizz Air, și compania maghiară low-cost are curse anulate și destule întârzieri considerabile. Pentru aceste lucruri, în special, și-a atras multe critici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] se va inaugura Aeroportul Brașov, prima aeronavă care va ateriza fiind cea a companiei de stat TAROM cu 100 de invitați, pilotată de Cătălin […]

Back to top button