Expres

Compania Apa, reacție după ce s-a pus la îndoială calitatea apei din Brașov

Compania Apa a reacționat după ce s-a pus la îndoială calitatea apei din Brașov.

Ca urmare a articolelor apărute în presă, pe tema calității apei potabile în județul Brașov, ținem să îi asigurăm pe toți clienții noștri că apa furnizată de către Compania Apa Brașov este verificată în conformitate cu standardele internaţionale de metodă, iar caracteristicile de potabilitate corespund legislaţiei naţionale în vigoare.
În articolele menționate, se face referire la Raportul Direcției de Sănătate Publică din 2023, care arăta situația necorespunzătoare a apei în alte localități decât cele în care operează Compania Apa
“, au explicat reprezentanții Companiei Apa.


Precizăm că pentru siguranța alimentării cu apă a clienților, calitatea acesteia este controlată zilnic în Laboratorul de Apă Potabilă, conform Programului de Monitorizare și Control al Calității Apei Potabile avizat de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Brașov. Anual, efectuăm peste 30.000 de analize fizico-chimice și microbiologice pentru fiecare zonă de distribuție, prin prelevare de probe din rezervoarele de înmagazinare și din rețeaua de distribuție.


În plus, pentru toate localitățile din aria de operare, pe site-ul nostru sunt disponibile buletinele de analiză efectuate în mod constant. Acestea pot fi consultate aici: https://www.apabrasov.ro/monitorizarea-calitatii-apei/rapoarte-de-analiza-a-apei-potabile/.
Compania Apa Braşov vă asigură că, pentru protejarea sănătății publice, monitorizează foarte strict calitatea apei potabile din aria de operare
“, au adăugat ei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
3 luni în urmă

Aoleuuu ce mincinosi, aoleuuu? De doua zile apa e gri si ei vin cu harneala ca apa e in regula si ca nu are nici pe dracu? Adica nu este ce vedem noi in oale e cum ne mint aia… Citeşte mai mult »

3 luni în urmă

[…] după ce Compania Apa a anunțat că verifică zilnic calitatea apei din Brașov (vezi și: Compania Apa, reacție după ce s-a pus la îndoială calitatea apei din Brașov). Iată ce ne-au scris unii dintre oameni, pe pagina de […]

Back to top button