Expres

„Colind de îngeri” în sprijinul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii

„Colind de îngeri” în sprijinul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii

Fundaţia pentru Cultură şi Patrimoniu Forum ARTE organizează o nouă ediție a concertului caritabil „Ascultaţi colindul îngerilor”. Evenimentul are loc vineri, 15 decembrie, de la ora 19.30, la Biserica Romano-Catolică Sf. Petru şi Pavel, de pe strada Mureşenilor, nr. 19.

Aproximativ 150 de copii se reunesc în cadrul acestui concert pentru a cânta colinde de Crăciun. Pentru unii elevi este o primă experienţă de a cânta într-un cor şi de a lua parte la un spectacol de mare anvergură. Coordonator muzical este Steffen Schlandt împreună cu profesorii Izabella Braşoveanu, Laura Greavu (Liceul Vocaţional de Muzică „Tudor Ciortea”), Annegret Feder (Şcoala Gimnazială nr. 12), Gizella Benedek (Colegiul de Ştiinţe „Grigore Antipa”) şi Gabriela Schlandt (Biserica Neagră).

„Acest proiect a fost creat cu scopul de a îi apropia pe copii de muzică și, în același timp, de emoția sărbătorilor de iarnă pe care elevii doresc să o transmită și publicului”, spun organizatorii.

Biletele pot fi achiziţionate de la magazinul Bisericii Negre sau online, de pe booktes.com. Preţul unui bilet este de 50 de lei pentru toate categoriile de vârstă. Banii obţinuţi din bilete vor fi donaţi, ca în fiecare an, Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Braşov.

În 2023 acest eveniment a ajuns la cea de-a VII-a ediţie.

Chiar dacă nu puteți ajunge la concert, dacă doriți să susțineți această cauză caritabilă o puteți face în contul fundației: IBAN RO91 BTRL RONC RT05 4544 9001, deschis la Banca Transilvania Brașov, Agenția Modarom, Bd. Eroilor, nr. 17


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] ▪ Piața Sfatului, orele 14.00 – 22.00, Târgul de Crăciun▪ Planetariul Brașov, orele 10:00 – 18:00, spectacole (proiecții)▪ Mediateca Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu”, ora 13:00 – Conferinţa „Meridianele lui Dimitrie Cantemir”▪ Sala Festivă a Școlii Populare de Arte si… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare