Expres

Cod portocaliu de furtuni (și) pentru Brașov

Cod portocaliu de furtuni (și) pentru Brașov.

ANM a emis două coduri, galben și portocaliu, de instabilitate atmosferică accentuată. Județul Brașov a fost inclus în codul portocaliu, care este valabil pentru perioada 24 iunie, ora 14.00 – 25 iunie, ora 8.00.

Cod portocaliu de furtuni (și) la Brașov. „După-amiaza și seara, la munte, în cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Moldova, apoi îndeosebi în jumătatea de vest a Olteniei și în sudul Banatului vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (rafale de 65-75 km/h) și pe arii restrânse vijelii și grindină. În intervale scurte de timp (1-3 ore) sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 30-40 l/mp și izolat de peste 50…60 l/mp”, au relatat meteorologii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 luni în urmă

Dacă-i va da și cu grindină va fi cu adevărat „încălzire globală”. Din aia pentru redușii mintal de waxeri, ăia de-au crezut în wax, acum laudă hucraina neonazistă iar mâine vor înfuleca cu ambele copite greieri pane.

3 luni în urmă

[…] a emis astăzi noi avertizări meteo, cod galben și cod portocaliu, pentru aproape întreaga țară, fenomenele vizate fiind instabilitate atmosferică accentuată […]

Back to top button