Expres

Clinica zâmbetului, deschisă la Brașov (foto-video)

Clinica zâmbetului, deschisă la Brașov. Smile Dent Team Brașov și-a deschis astăzi porțile.

Este cea de-a treia clinică din România în care sunt realizate exclusiv reabilitări totale ale cavității bucale, după cele de la Iași și București. „Suntem prezenți în cinci orașe din trei țări (Republica Moldova, Italia și România) și deținem opt clinici specializate și patru laboratoare de tehnică dentară. SMILE DENT TEAM este mai mult decât un zâmbet! Avem peste 400 de colegi. Suntem o echipă energică și dornică constant de perfecționare. O adevărată familie! De la bun început ne considerăm una unită, chiar din 2013, când eram doar 15 persoane. Acum suntem un tot unitar care, umăr la umăr, realizăm lucruri frumoase”, spune Iraida Vetrilă, cofondator Smile Dent Team.


De altfel, în toate discursurile inaugurale, pline de sinceritate și de emoții, vorbitorii au pus accentul pe valoarea echipei și-au exprimat recunoștința față de toți membrii acesteia.
Evenimentul de inaugurare l-a avut drept maestru de ceremonii pe efervescentul Horia Brenciu, brașoveanul fiind un apropiat al celor trei cofondatori Smile Dent Team: Vadim și Iraida Vetrilă (Chișinău) foto 1 – de la stânga la dreapta, trei și patru), cărora li s-a alăturat dr. Corrado Palmas (Italia) – foto 1, al doilea din stânga.

Inteligența artificială, integrată în sprijinul pacienților

Clinica zâmbetului, deschisă la Brașov. În cele patru laboratoare, pentru producerea lucrărilor dentare, este utilizată tehnologie ultraperformantă, susținută de inteligența artificială. Dr. Corrado Palmas (foto 2), a explicat că, datorită tehnologiei de ultimă generație, clinica le poate oferi pacienților o personalizare mai mare și o precizie fără precedent în design, adaptând forma și dimensiunea dinților.
„Utilizarea inteligenței artificiale în crearea dinților reprezintă o îmbunătățire semnificativă în proiectarea și realizarea protezelor dentare. Datorită celor 22 de roboți suntem capabili să producem proteze dentare de cea mai înaltă calitate într-un timp record. Am investit peste 10 milioane de euro în linia noastră de producție, garantând cel mai mare nivel de precizie, curățenie și siguranță pentru pacienții noștri”, a punctat dr. Corrado Palmas.
„Rezultatul optim este un joc de echipă, între chirurg, protetician și tehnician dentar. Munca în echipă este esențială pentru a obține cel mai bun rezultat. Atunci când chirurgul, proteticianul și tehnicianul dentar lucrează împreună, pot garanta cea mai bună soluție pentru pacient. Astfel, suntem capabili să oferim pacienților noștri proteze dentare de înaltă calitate, personalizate și durabile în timp, care îndeplinesc nevoile lor specifice”, a adăugat dr. Vadim Vetrilă, cofondator al rețelei de clinici.
La rândul său, Gabriel Ioniță, general manager Smile Dent Team România, a precizat că în cadrul rețelei le sunt puse la dispoziția pacienților servicii de îngrijire dentară la standarde ridicate, cu tehnologii avansate și unele dintre cele mai bune practici din domeniu. „Avem o echipă de medici stomatologi specializați, cu vastă experiență și pregătiți să ofere servicii de calitate superioară, indiferent de nevoile individuale ale fiecărui pacient. De asemenea, suntem mândri să anunțăm că toate clinicile din rețeaua noastră respectă standardele internaționale de igienă și siguranță, pentru a vă asigura că puteți beneficia de îngrijire dentară într-un mediu curat și sigur. Prin rețeaua noastră națională de clinici stomatologice, ne dorim să oferim pacienților noștri acces ușor la servicii de îngrijire dentară de înaltă calitate, în orice colț al țării. În plus, vom investi continuu în dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor noastre, pentru a ne asigura că pacienții noștri beneficiază de opțiuni extraordinare de tratament și cu rezultate pe măsura așteptărilor”, a precizat Gabriel Ioniță.

«One Stop – Ultra All Inclusive»

Clinica zâmbetului, deschisă la Brașov. Ultimul „copil” care se alătură familiei Smile Dent Team își începe activitatea într-un imobil burghez, de pe B-dul 15 Noiembrie din vecinătatea AFI, unde pe o suprafață de 830 mp, sunt integrate trei departamente: Stomatologie, Radiologie și Laboratorul de tehnică dentară. „Având toate aceste departamente într-un singur loc, reușim să eficientizăm actul medical, oferind pacientului o experiență «One Stop – Ultra All Inclusive», atât cu ajutorul echipei formate din 40 de colegi profesioniști, cât și a aparaturii medicale de ultimă generație (o investiție de 1.000.000 Euro)”, a precizat Ciprian Trandabur (foto 3, la microfon), manager Smile Dent Team Brașov.
Clinica stomatologică brașoveană, în afară de departamentul de Radiologie și Laboratorul de tehnică dentară, este compusă din șase cabinete de protetică dentară, trei cabinete de chirurgie implantologică și unul destinat endodonției, implicit terapiei clasice. „Astfel putem asigura o disponibilitate mare pacienților, atât prin prisma echipei medicale, a numărului de cabinete cât și prin programul 8:00 – 20:00”, a mai spus managerul.
Doar investiția în echipamentele medicale de ultimă generație a depășit 1 milion de euro, dar pe ansamblu suma investită în deschiderea clinicii de la Brașov e mai mult decât dublă.

Momentul ales, grație Aeroportului Brașov

Clinica zâmbetului, deschisă la Brașov. Cât privește momentul inaugurării clinicii de la Brașov, atât Vadim Vetrilă, cât și dr. Corrado Palmas, au mărturisit că este strâns legat de deschiderea Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav. „Am venit la Brașov în octombrie 2020, am ajuns la mall să mâncăm și am văzut peste gard clădirea asta albă. Ne-am îndrăgostit de Brașov, am zis hai să deschidem o clinică aici, dar am ezitat, că nu era Aeroportul. În business-ul nostru mizăm și pe turismul dentar, iar acum a venit momentul, se deschide în iunie, deja avem pacienți din Italia programați să zboare la Brașov”, a afirmat dr. Corrado Palmas.


Ciprian Trandabur, managerul Smile Dent Team Brașov, a precizat că turiștii medicali, pacienți italieni și români, mai ales brașoveni, din Diaspora, beneficiază de suport din partea clinicii și pentru activitățile de timp liber în perioadele în care vin la Brașov pentru tratamente.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button